Skönt skrynkliga..

 
 
Himmel & plättar vet du vad?
 
Jo nu har väl Garden producerat egna russin...
Krav- här - närodlat.
 
Ja jag har sett vinstockens klasar hela vägen..växa och mogna i solen..
 
Och nu haver väl jag torkat ett tjog klasar
med kärlek och varmluftsugn
 
 
Jaaadå... så är det bara.... egna russin
det är lite mer än trevligt.
 
Gjorde av bara farten en frasig müsli
Gardenrussin till det...och morgonen
blir som lite förgylld..
 
 
 
Jepp... jag har nu Garden i ett flertal småburkar..
 kan jag meddela
Som lätt blir till..
 
 
 
 Så pass roande så..
 
 

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Lyxens lyx kan man kalla detta för...... Egenodlade russin....kan ju bara smaka himmelskt.....suckar av välbehag... :o)
Klem klem
Marba

Postat av: "LillaSyster"

Coolt!
Ha det bra! Kram

2014-09-17 @ 08:14:43
URL: http://mittskogsliden.blogg.se/
Postat av: Ölandsvindar

Mina vindruvor äter jag, långsamt...en liten klase varje dag..för jag vet ju att de bara blir godare om jag sparar dem lite till. Och på morgonens müssli lägger jag en näve nyplockade björnbär från spaljen vid det lilla uthuset. Härliga tider!
Kram /Kerstin

2014-09-20 @ 07:38:11
URL: http://spanskavillan.blogspot.com
Postat av: Lajsan

men du såpass trevligt! en druva i en klase här hade liksom russinat till sig själv och då tänkte jag också, att det kanske vore nåt. När jag för dryga 20 år sedan plockade druvor några veckor Down Under så var det just till russin. Dom lades på stora stora torkskivor och sen fixade solen resten. Nu har jag inte mycket till sol och ej heller en varmlufts ugn...så hmmm hur ska jag fixa det då tro - får nog googelera lite på detta jag :)

2014-09-21 @ 22:14:10
URL: http://www.nygamlajag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback