Samlat...När juldagsmorgon glimmar..
ja då känner jag mig som fylld..av julaftonens glitter..av ögon som lyser..
av härliga stunder..


oj du...här fick väl jag julklappar .. som mitt hjärta
verkligen klappar för..
mmmm visst är det... berikande
med jul...Rim och prassel....

Ja och så läser vi alltid alla
julkort om igen..

Analyserar och tittar noga..snackar om dem som skickat..

väntade och oväntade.....alla får mig att bli varm inombords..
och innerligt glad..läser och läser ..mycket noga..och känner...mmmm...franska kusinen..hur hon var... som litet bus..jo men det är... sådant jag.... glittrar av..


vad händer idag..jo precis
som hos dig..eller hur?Kommentarer
Postat av: annika

God fortsättning på julhelgen fina Anna. Som alltid njuter jag av dina underbara bilder. Du visar det lilla som blir till det stora. Det gillar jag.

Nej jag är inte textillärare...men lärare.

Har ju haft lite mindre egen tid än vanligt den sista veckan så bloggandet har inte stått på göralistan precis. Nu njuter vi av friden i dag...bara två inneboenden som börjat hitta sina rutiner i huset.

Kram

annika

Postat av: LissenTo

Ser hur du glittrar och myser Anna. Härligt med alla julkort och låta tankarna gå till släkt och vänner.Sitter här och myser, nu är det bara att ta in julefrid och julkänslan.Hoppas du har mysiga lediga juldagar. Kram Lissen

2010-12-25 @ 17:47:04
URL: http://lissento.blogg.
Postat av: Anne-Lee här......

God fortsättning därbortom...

Underbara slappa dag med ..... Mina småpojkar har för ovanlighets skull varit inne hela dagen.....så mycket att styra med i sina rum så det har varit lugnt här!Sitter och trycker i oss mer godis....julmaten blev det protester mot idag så en skaldjurspasta slängde mannen ihop istället....mmmm! Ha de härligt..

2010-12-25 @ 18:05:43
URL: http://annelees.blogspot.com
Postat av: Åsa

Hallå där kära Anna! Joo då, nog har vi haft en repris på julbordet och vi har legat i soffan hela dagen och ätit godis och mått bra. Men.....nu räcker det med julstämning för min del! Jag spelar Tina Turner på högsta volym och sippar på ett glas rött iklädd flanellpyjamas och raggsockor. What you get is what you see, säger jag till mannen! ha ha... Rock on.... Och god fortsättning på julen, säger jag till Dig!

Kram.

2010-12-25 @ 19:47:30
URL: http://bakomettberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

ooooo så det glimmar och glittrar..förstår att ni hade det helt wonderful i går - hela gänget med rim och igen reson :) vi hade MER jul kan man säga och du vet det kom tomtar...ringdans mitt i natten och sovsäck i liten röd stuga...ska snart berätta mer...

2010-12-25 @ 21:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback